14 april 2012

Spirer


Hvorfor spire?

Spirer inneholder naturens sterkeste og potente form for energi, spirer har en energifrekvens som er målbar med instrumenter fra 150 - 400 hz, i tillegg til dette innehar spirer et godt spekter av vitaminer, mineraler, antioksidanter og klorofyll. Les mer om de forskjellige ved å klikke på dem under.

Hver enkelt spiresort har noe ulike egenskaper, de kan du lese mer om ved å klikke på de forskjellige produktene nedenfor.
Anbefalning: EasyGreen spiremaskin er den enkleste og mest kraftfulle form for spiring som du kan finne på markedet i dag, du kan også spire babygrønnsaker i denne maskinen. Maskinen(e) kan også koples til vannkran med dryppfunksjon(må ha noe ekstra utstyr som vi har på lager, men som ikke ligger på nett) om du skal reise bort en ukes tid og ønsker å komme tilbake til ferske spirer eller hvetegress.

Maskinene kan stables oppå hverandre og koples sammen til samme kransystem, man kan kople så mange maskiner man ønsker sammen. Vi vet om personer som har kjøpt 8 og fler av denne maskinen og maskinene produserer mat for dem året rundt. Her finner du maskinen

0 kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts with Thumbnails
 

©2009 Velbehag | by TNB