13 juni 2012

Beskyttelse for mobil, trådløs telefon og småelektrisk utstyr


Vi lever i en verden omgitt av et tett nettverk av mobilstråling, satellittfrekvenser, senderstasjoner og elektriske installasjoner. Mobiltelefoner, digitale trådløse telefoner, trådløse nettverk, GPS og WIFI systemer er en del av vårt daglige liv. Denne forstyrrelsen ser kun ut til å øke i intensitet og omfang. Få vet hvor alvorlige langtidsvirkningen av denne strålingen vil være for mennesker.

Strålingen alle disse innretningene påfører oss er svært skadelig og påvirker alle kroppens celler negativt.
Flere mennesker opplever å bli syke av strålingen i dag. Typisk er utmattelse, hodepine, hjerteproblemer, allergier, søvnproblemer, kreft, hormonforstyrrelser, konsentrasjonsproblemer etc.

Green 8 produktene er utviklet for å nøytralisere de skadelige frekvensene slik at kroppen ikke påvirkes negativt av slike energier. Beskyttelse for mobil, trådløs telefon og småelektrisk utstyr.

Altshop tilbyr nå 2 forskjellige strålebeskyttende Green 8 produkter:


Green 8 produkter

Green 8 - Mobil EMF beskyttelse for mobilDette produktet er spesialdesignet for smarttelefoner og kan brukes på alle øvrige telefoner samt trådløse hjemmetelefoner.Kjøp produktet her

Green 8 produkter

Green 8 - Body Harmonizer Pendant


Denne vakre pendanten med et evighetssymbol på beskytter din kropp mot skadelig stråling og frekvenser, denne passer like godt for begge kjønn.
Green 8 Body harmonizer pendanten er en energiprogrammert chip som du bærer på kroppen i direkte kontakt med huden på området nær solar plexus

Kjøp produktet her
0 kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts with Thumbnails
 

©2009 Velbehag | by TNB