01 juni 2012

Trygg og Naturlig solpleie

Du skal være veldig nøye på at alt du påfører huden skal være så rent og ufarlig som bare mulig. Nå er sommeren i gang og de fleste vil nyte sola, hvordan kan vi da vite at vi ikke skader hud, kropp og helse i prosessen?

 Kjemikalier i solpleieprodukter (og hudpleie) er slett ingen spøk, inntil 60 % av det vi påfører huden tas opp av kroppen. Det er derfor svært viktig å velge rene økologiske og naturlige produkter.

 Altshop.no har gjort denne jobben for deg, alle produkter de fører er nøye utplukket og sjekket for skadelige stoffer. OG de garanterer for trygge produkter!

Nettbutikken har en rekke solkremer med forskjellig solfaktor fra SPF 8-50+, alle disse er naturlige og fri for kjemiske filtre.

 I denne artikkelen kan du lese mer om trygg solpleie. Solkremer med skadelige ingredienser kan øke faren for hudkreft og andre kroppslige og helsemessige lidelser. Når solen varmer opp kroppen åpner porene seg og det kan gjør at kjemikaliene letter slippe inn i kroppen, det er også uvisst hvordan kjemikalier reagerer på varme og om det kan lede til økt risiko, det vi vet er atde fleste kjemikalier ikke er bra for huden.

 Finn natrulige solpleieprodukter her 

1 kommentarer:

Anonym sa...

testing

Legg inn en kommentar

Related Posts with Thumbnails
 

©2009 Velbehag | by TNB